På varje bord i restaurangen bör plastkrukor finnas

Det har varit så mycket gäster och folk i denna restaurang då vi har god grekisk mat och Göteborgs godaste kaffe.

Det vi önskar är att få in mer levande blommor och växter på varje bord. För när det finns blommor så känns restaurangen mer trevlig. Ett bra tips om det är ett café eller restaurang du driver så ska du lägga fram dessa plastkrukor på varje bord. Du ska då inte plantera vanliga blommor eller krukväxter. Det du ska göra är att plantera ätbara kryddor i varje plastkruka. För vad kan passa en restaurang mer än äkta kryddor på varje bord.

Folk får gärna klippa av en bit om de vill för att dekorera sin mat med. Du själv ska köpa in massor av plats krukor från Eliasson Plast då de verkligen har erfarenhet av plast. Plast har fått en väldigt dålig klang vilket har gjort att många går över till papper istället för plast. Tex så finns det numera sugrör som är gjorda av papper i stället för plast. Vet ni då vad det är som händer med dessa sugrör som är av papper? De blir mjuka efter ett tag och inte går att använda. Så allt är inte bra att omvandla till plast. Tänk er själva en plastkruka av papper istället, hur hade det sett ut? Det hade inte fungerat alls om inte det är konstgjorda växter du ska ha i hemmet eller på jobbet.

Det är inte alla som gillar plastblommor utan vissa vill ha riktiga blommor som man dessutom måste vattna. Hur gör man då? Jo, man skaffar då sig riktiga plastkrukor som man kan vattna utan att de faller ihop.

Du kan också på deras hemsida läsa om tillverkning av plasten och hur det går till.

Borden är otroligt fint dukade för fina gäster och vad är det som fattas?

Det som fattas är vad vi nämnde ovan, nämligen plastkrukor med äkta örter som gäster kan få ta del av. Hela rummet kommer få ett lyft och restaurangen kommer att lukta goda örter i stället för oss och stek som är den vanligaste lukten på en restaurang.

Sedan är det bara för sällskapet och att sätta sig ned för att njuta av god mat och plocka lite av örterna. De örter du då kan använda på borden är tex:

Persilja

Gräslök

Basilika

Timjan

Koriander

Är det tex Thaiköket eller kinesisk mat du serverar på din restaurang så är koriander ett måste på varje bord. Även om det är ett Sushi ställe du har så kommer många gäster uppskatta koriander. Det finns också vitlök i form av gräs som man kan odla själv. Den passar utmärkt till alla kötträtter, speciellt nötkött gifter den sig utmärkt med. Är det dessutom lamm du serverar så passar Timjan bäst.

En tanke om “På varje bord i restaurangen bör plastkrukor finnas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *